fbpx

Shtypni në kërkesë

Printimi në tipar Kërkesa është në dispozicion tani!

Kjo do të thotë që ju mund të ofroni një dizajn personal me porosi CJ për të ndërtuar markën tuaj dhe për të kënaqur klientët tuaj. Dhe ne shtypim logot, fotot ose të tjerët ashtu siç dëshironi. Kryesisht ka dy qëllime të dizajnit me porosi, njëra është ndërtimi i markës për pronarët e dyqaneve dhe tjetra është të kënaqësh klientët e dyqaneve. Sidoqoftë, ajo do të përmbushet nga CJDropshipping.

Në mënyrë të veçantë, ka gjashtë karakteristika në CJ POD:

  1. Shtypni në burimin e kërkesës nga Kina. Kina ka shumë përqendrim të shtypura të produkteve të kërkesës me çmim të ulët dhe cilësi të lartë. Atëherë ju mund të keni avantazhin tuaj të çmimeve dhe të kënaqni kërkesën e klientëve tuaj për cilësi dhe personalizime. Dhe me zhvillimin e shpejtë të Kinës, transporti nga Kina në të gjithë botën po bëhet gjithnjë e më i përshtatshëm.
  2. Mijëra produkte të shtypshme. Jo vetëm për bluzat, këpucët, çanta, Rastet e telefonit, Kriklla, jastëk, por edhe për produktet në bizhuteri, Etsy, Taobao, Mbarimi i printerit 3D. Për më tepër, ka edhe produkte të shtypshme që janë të përshtatshme për të gjitha llojet e festave, si psh Dita e Shën Valentinit.
  3. Koha më e shpejtë e transportit sipas përmbushjes së CJ. Me bazat e dropshipping produkteve të përgjithshme për më shumë se pesë vjet, përmbushja e CJ tani është me të vërtetë e pjekur. Dhe ka depo në SH.B.A., Tajlandë dhe Kinë për të ofruar shërbime më të mira të transportit.
  4. Dizenjoni atë nga blerësit tuaj dhe vetë do të jetë në dispozicion. Kjo ju lejon juve dhe klientëve tuaj të shtoni dizajne speciale në produktet tona në 'Print on Demand'area'. Nëse keni ide të shkëlqyera për dizajnin, mund të dizajnoni padyshim. Dhe gjithashtu mund të ofroni mundësi që klientët tuaj të tregojnë krijimtarinë dhe individualitetin e tyre.
  5. Kontrolli i cilësisë përpara se t'i dërgoni ato. Inspektimi i cilësisë është një pjesë e detyrueshme e procesit kur importoni produkte nga Kina, pavarësisht nga vëllimi i porosisë. Ne patjetër do të kontrollojmë cilësinë për të garantuar cilësinë. Dhe inspektimi ynë i cilësisë është i sistemuar.
  6. Të gjitha karakteristikat do të funksionojnë në APP tonë automatikisht. Përveç anës së kompjuterit, ekziston edhe ana e lëvizshme e CJDropshipping tonë e cila mbulon tiparet Print on Demand.

Ka edhe një video që prezanton shërbimin tonë të shtypur në kërkesë.

Uebfaqja jonë POD

Për të parë më shumë informacione rreth shërbimit tonë Print On Demand, mund të vizitoni uebfaqen tonë zyrtare të POD pod.cjdropshipping.

Pod.cjdropshipping eshte nje pjese e CJDropshipping e cila është një uebfaqe e shkëlqyeshme dropshipping me depo të mëdha dhe bazën e të dhënave të produkteve, si dhe transportin në të gjithë botën. Shtë një nga vendet më të mira dhe më të njohura për shtyp të kërkesës bazuar në trafik dhe reagime. Dhe është në ndërthurje me dropshipping. E vetmja gjë që ju duhet të bëni është të shesni printime në internet për produktet e kërkesës.

Na kontaktoni

Nëse jeni të interesuar për ne dhe dëshironi të keni komunikim të thellë me agjentët tanë, ju lutemi klikoni më poshtë lidhjet e bisedës dhe çdo lidhje është në rregull.

Lidhje 1: https://chat.cjdropshipping.com/?touser=Ruxue

Lidhje 2: https://chat.cjdropshipping.cn/?touser=Cecilia

Dhe nëse jeni mësuar ta përdorni Skype, gjithashtu mund të kontaktoni llogaritë e mëposhtme.

Skype 1: Ceciliamisswu@gmail.com

Skype 2: 976571389@qq.com

Për më tepër, ne kemi një Faqja e facebook-ut POD të cilat mund t’i ndiqni, të kontaktoni dhe të merrni më shumë informacione në lidhje me shtypjen sipas kërkesës.

Komente Facebook